„Протестите страшно много уплашиха властта. Това не е малко. Борисов

...
„Протестите страшно много уплашиха властта. Това не е малко. Борисов
Коментари Харесай

Копринка Червенкова: Борисов се страхува от блуждаещия куршум, който го чака

Протестите ужасно доста уплашиха властта . Това не е малко. Борисов е уплашен до гибел, само че не от опцията за правосъдно гонене. Той се е спазарил за това с някакви хора. Страхува се от блуждаещия патрон, който го чака. Той се опасява, че ще се трансформира във физически мъртвец “. Това разяснява пред БНР журналистът Копринка Червенкова.

„ Първо започнаха да му пускат записи, по-късно – клипчета. След това записите стопираха, въпреки че има логичност да има още. За записите се спазари. Но е ясно, че с тези, които го дебнат, с цел да се разправят с него коренно, не се е спазарил. Той посегна на доста хора. Много хора унищожи. Съсипа живота на доста хора, освен бизнеса им “, добави тя.

В предаването „ Хоризонт за вас “ Червенкова разясни:

„ Борисов се е захванал за властта, тъй като си мисли, че тя го пази. И тя в действителност го пази. Властта дава територия, в която може да се маневрира, да се вършат пазарлъци, да се вършат покупко-продажби . Неговият терен към този момент е мощно ограничен “.

Според журналиста митингите към този момент са се уморили, „ само че изтощени, не изтощени, до момента в който не престават, Борисов ще седи в сокака, в който се е набутал “:

„ Единствената опция да оцелее е ходът с Великото Народно заседание. Има късмет да разчита, че митингът ще се спихне… Протестът има съответни и ясни оферти “.

По думите на Червенкова изходът от обстановката е комплициран:

Единственият метод да се отървем от Борисов е неговите хора да му подреден вътрешен прелом “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР