Протестите срещу високите цени на горивата и системата на управление

...
Протестите срещу високите цени на горивата и системата на управление
Коментари Харесай

Протести в страната ще има и днес

Протестите против високите цени на горивата и системата на ръководство у нас не престават.
 11 души са арестувани при митингите в неделя  3500 души и 1780 автомобила са се присъединили в митингите, няколко души са арестувани
След като през вчерашния ден над 3500 души се включиха в проведените прояви, и през днешния ден редица градове в страната оповестиха готовността си да се включат в деянията на гражданско неодобрение.

Въпреки постигнатата оставка на вицепремиера Валери Симеонов, майките на деца с увреждания също имат намерение да останат на улицата до момента в който касаещите ги законови промени не бъдат гласувани от Народното събрание.

11 души са арестувани по време на митингите в страната в неделя. Министерство на вътрешните работи оповестява, че са формирани 58 акта за открити административни нарушавания, 38 фиша и 55 протокола.

В София са арестувани общо четирима души. Освен мъжът, карал демонстративно на пл. „ Княз Александър I “, който ще бъде предаден на прокуратурата за хулиганска демонстрация, са отведени още трима малолетни и един пълновръстен, които били засечени да носят неразрешени предмети. След снемане на пояснения и предизвестие, те са освободени и предадени на родителите си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР