Протестите срещу избора на нов главен прокурор са на една

...
Протестите срещу избора на нов главен прокурор са на една
Коментари Харесай

Борисов посочи кой протестира срещу Гешев и нападна Христо Иванов

" Протестите против избора на нов основен прокурор са на една политическа партия , а в случай че се върнем обратно, измененията за избора на основен прокурор бяха направени от тогавашния министър на правораздаването Христо Иванов.
Това сподели министър председателят Бойко Борисов в изявление за предаването „ Лице в лице “ по бТВ.
" Мисля, че това е двуличие . Считам, че Емил Радев беше най-подходящ ца основен прокурор, само че казахме, че няма да издигнем наша кандидатура. Недопустимо е да сложа патриен претендент ", показа още той във връзка избора на нов основен прокурор. "
" Камионът с 39 натрупа, открит тази заран в югоизточна Англия, е регистриран в България през 2017 година от ирландска гражданка и от този момент не се е прибирал в България ", уточни министър председателят Бойко Борисов по друга настояща тематика от деня.
Следата на трафика на хора с трагични последствия не е българска, а евентуално британска или ирландска, добави той.
Британската и ирландската полиция проверяват маршрута на камиона - ковчег, в който тази заран полицията в Есекс откри 39 натрупа. Тяхната идентичност още се открива, а водачът, мъж на 25 години от Северна Ирландия е в ареста по съмнение в ликвидиране.
По отношение на поисканата оставка на шефа на БФС Борислав Михайлов, министър председателят покочи, че просто е изразил гражданска позиция.
" Нито имам право, нито съм уволнил шефа на Българския футболен съюз Борислав Михайлов , само че показах като всеки жител, пък и от тази позиция, която вършим през спортното и финансовото министерство за футбола, бяха безапелационен, че повече не може да продължава ", съобщи Борисов.
Той уточни, че прави чест на БФС за подаването на оставките им след расисткия скандал поради мача Англия-България. „ Сега ще си изберат ново управление и се надявам да извърнат внимание на детско-юношеския футбол.
Ние можем да помогнем за детско-юношеския футбол и за това да се дадат вероятности за развиване. Всичко останало си е работа на футболните хора “, уточни още министър председателят.
Колкото до мониторинговия механизъм, Борисов уточни, че сме изпълнили всички предписани мерк и.
" Комисията за мониторинг взе решение той да отпадне. Факт е, че сме изпълнили всички предписани ограничения. Много сътрудници показаха недоволсто за какво единствено към Българии и Румъния има подобен механизъм. Сега ще има нов механизъм за всички страни. Благодарих и на Юнкер, и на Тимерманс, водачът на ПЕС Станишев също оказа помощ, много държавни управления работиха по отпадането на този механизъм, сподели министър председателят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР