Протестите снощи в Омуртаг предизвикаха извънреден брифинг в Търговище. Пред

...
Протестите снощи в Омуртаг предизвикаха извънреден брифинг в Търговище. Пред
Коментари Харесай

От МВР с гореща новина за скандала с катастрофа и починали в Омуртаг

Протестите нощес в Омуртаг провокираха ексклузивен брифинг в Търговище. Пред представители на медиите застанаха окръжният прокурор Диляна Стоянова, прокурор Васил Ангелов, зам.-началникът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище Мариан Михайлов и началникът на Районното полицейско ръководство в Омуртаг Борислав Борисов.

Всички те бяха единомислещи, че по случая се работи умело и че няма опити за прикриване на отговорни.

Късно нощес поданици на Омуртаг излязоха на митинг в центъра на града, а по късно блокираха за към час основния път София-Варна. Тяхното искане бе за умело следствие на аргументите за злополука, при която почина момче на 17 години, а различен негов връстник е в сериозно положение в регионалната болница в Търговище, оповестява dir.bg.

Прокурор Васил Ангелов съобщи, че са осъществени всички процесуално-следствени дейности, както са и назначени нужните експертизи.

Опровергана бе първичната информация, че лидерът на автомобила, в който е пътувало умрялото момче е недееспособен.

Зам.-началникът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище Мариан Михайлов, съобщи че митингът нощес е блокирал за 40-60 минути основния път София-Варна, наоколо до разклона за Омуртаг. Актове на протестиращи не са съставяни, макар, че митингът бил противозаконен, посочи Мариан Михайлов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР