Протестите след убийството на чернокожия Джордж Флойд прераснаха в движение

...
Протестите след убийството на чернокожия Джордж Флойд прераснаха в движение
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър се забърка в расистки скандал

Протестите след убийството на чернокожия Джордж Флойд прераснаха в придвижване по целия свят против расизма и за пълноправие и идентични шансове за реализация в живота. В поддръжка се оповестиха и доста известни лица от международния шоубизнес - някои се причислиха към митингите физически, а други с послания.
                 
on May 22, 2020 at 1:21pm PDT

От вторите бяха и Джъстин и Хейли Бийбър , които в началото се включиха с видео изявление в ефира на CNN, а след това насочиха и странни послания, които разединиха почитателите на артиста. Във въпросното изявление Джъстин съобщи, се изпитва позор и се усеща зле, че съществуват такива несправедливости.

" Ужасно е, че сега почитаме паметта на човек, изгубил живота си поради расизъм в тази страна ", написа пък Хейли. Вижте още в канала във vbox7:
                 
on May 28, 2020 at 2:15pm PDT

" Да кажем, че привилегиите на белия цвят на кожата не съществуват, би било жестоко незнание ", твърди младото семейство. " Живеем в страна, която отхвърля равните права и независимост на хората, в случай че те са с друг цвят на кожата - чернокожи мъже, дами и деца са убивани поради цвета на кожата им, до момента в който болшинството бели мъже, дами и деца получават най-хубавото ", разясняват двамата.
                 
on Jun 1, 2020 at 4:00pm PDT

Но една обява на Джъстин Бийбър в Instagram съумя да провокира много полярни отзиви , защото съгласно нея " ничии животи нямат значение, до момента в който черните животи не стартират да имат значение ". Последователите на артиста се заканиха да престанат да го следват, защото в последна сметка всички животи са еднообразно значими и значими.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР