Протестите ще продължат. Те са социални. Хората казват, че ножът

...
Протестите ще продължат. Те са социални. Хората казват, че ножът
Коментари Харесай

Деница Златева: Хората искат сигурност за децата си и по-високи доходи

Протестите ще продължат. Те са обществени. Хората споделят, че ножът е опрял до кокала. Хората желаят сигурност за децата си и по-високи приходи. Не считам, че те ще стихнат толкоз елементарно. Политиците би трябвало да се вслушат в хората, тъй като нещата могат да ескалират. Това сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева в ефира на БТВ.

„ От Българска социалистическа партия се солидаризираме с настояванията на протестиращите. Ние не стоим зад тях, а поддържаме част от настояванията им “, акцентира тя.

„ Ние няма да крепим кворума на това болшинство, което е изчерпано. Надявам се да има предварителни парламентарни избори. Колкото по-скоро стане това, ще е по-добре. Надяваме се, че по-късно ще има смяна “, съобщи Златева.

„ За всички стана ясно, че обединението на Обединени патриоти се тресе от междуличностни кавги, крепи ги само властта. Ако запазят единение, това ще е единствено, с цел да крепят ръководството в пленарна зала “, предвижда тя.

По отношение на спора Борисов – Радев, Златева сподели: „ Борисов е сърдит, тъй като не е привикнал против него да има мощен човек, неоцапан от политическите игри. Затова и рейтингът на президента продължава да пораства “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР