Протестите са породени от факта, че ГЕРБ и ОП нямат

...
Протестите са породени от факта, че ГЕРБ и ОП нямат
Коментари Харесай

БСП: Хората протестират, защото ГЕРБ и ОП показаха, че нямат никаква идея как да управляват

Протестите са подбудени от обстоятелството, че ГЕРБ и Оперативна програма нямат никаква концепция по какъв начин да ръководят вярно страната. Тази коалиция беше съединена на крайник с помощта на частни и персонални стопански ползи.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев. "Виждаме майките на деца с увреждания, които чакат решение на своите проблеми месеци наред. Виждаме наглото отношение на Валери Симеонов, който подаде оставка не поради това, че ги е обидил, а тъй като имало медийни офанзиви против него. Виждаме какво става с цените на горивата. Хората стачкуват и внезапно цените падат. Тук би трябвало да си помислим за някакво картелно съглашение. Вдигат налозите за старите коли, липсват непознати инвестици. Всичко това кара хората да стачкуват ", уверен бе Мирчев.

"Взехме решение дали ще влизаме в Народно събрание и го обявихме през днешния ден. За нас този парламент и това болшинство са изчерпани. Ние сме подготвени с нашата опция за ръководство на страната. Социологическите изследвания демонстрират, че Българска социалистическа партия се движи добре за разлика от ГЕРБ. Срещаме се с хората и те ни дават вяра, че нещата могат да се трансформират. Искаме цялостна оставка на държавното управление и предварителни избори. Това желаят и хората ", безапелационен беше депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР