Протестите няма да приключат с оставката на премиера Борисов. Обществената

...
Протестите няма да приключат с оставката на премиера Борисов. Обществената
Коментари Харесай

Хаджигенов: Пеевски овладя всички силови структури

Протестите няма да приключат с оставката на премиера Борисов. Обществената сила ще се насочи към правосъдните покои в страната за оставката на основния прокурор Иван Гешев .
Това съобщи пред bTV адв. Николай Хаджигенов от “Отровното трио ”.
Бухалката Гешев е в ръката на човек в Министерския съвет. Това е повода за настояването за оставка на целия кабинет, уточни още Хаджигенов.
“Идеята, че ГЕРБ ще продължи да ръководи, а Бойко ще цъка есемеси от Банкя е неприемлива за митинга.. Ако не ни позволен вътре, ще стоим извън и ще очаквам да видя по какъв начин ще влезе Гешев.
Ако би трябвало, на всички правосъдни покои ще затворим входовете – Гешев ще би трябвало да се реалокира в някоя джипка “ , съобщи Хаджигенов.
По думите на юриста и гражданския деятел, който е един от уредниците на демонстрациите, безусловно явно е чия е фигурата на основния прокурор.
“Както Цацаров бранеше Пеевски непременно, Гешев прави същото. Очевидно е на кого е основният прокурор – не е на правораздаването, според мен е на Пеевски и на Доган, само че по-скоро на Пеевски, защото Пеевски овладя всички силови структури “ , уточни Хаджигенов.
Иначе ще сменим единия деспот с различен, това не е концепцията “, изясни адв. Хаджигенов.
Четири кръстовища ще бъдат затворени в Пловдив тази вечер, заяви юристът и добави, че блокадите ще останат, до момента в който не падне държавното управление.
“Всеки би трябвало да заплати дамата на свободата – разбирам, че желаеме с 2 клика на мишката да го създадем, не става – опитахме го. Започваме да пречим дейно! “, отсече адв. Хаджигенов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР