Протестите не са фактор, който ще свали правителството. Тези протести

...
Протестите не са фактор, който ще свали правителството. Тези протести
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Троен е натиска към правителството, но то остава

Протестите не са фактор, който ще смъкна държавното управление . Тези митинги не са от апетит и са умишлено премислени. Въпреки натиска на опозицията, държавното управление ще остане. Това съобщи пред bTV проф. Михаил Константинов.

Според него настоящето държавно управление е подложено на троен напън . От една страна са митинги на хората, значително неорганизирани. От друга - напън и офанзива на политическите съперници, основно от Българска социалистическа партия. Третата - държавното управление се бори се със личната си нелепост .

" Защото това, което се развива в дребната коалиция, е демонстрация на кристална политическа нелепост . Те не могат да си сдържат нервите, явно, те се държат не като политици, а като просташки спорещи. "

Той напомни, че през 2019 година предстоят два значими избора - евроизборите и локалните. Освен това изтича и мандата на настоящия основен прокурор и следва избор на нов държавен обвинител номер 1.

" И дано не се подценява силата на президента, той не е слаб. Той може и да не подпише указа за основен прокурор. При това сегашният президент сподели, че желае да употребява силата си, сподели още Михаил Константинов.

В България има Конституция и световната смяна може да се случи с Велико национално заседание , то не става от през днешния ден за на следващия ден, добави Константинов.

Според него има огромна заплаха от замяна на вота с електронно гласоподаване. Най -много ще дойдат от циганските гета и българите в Турция, които ще трансформират вота. При интернет гласуването не знаете кой стои от другата страна, гласоподава някой, който знае кодове.

От 2015 година Русия и Северна Корея са упреквани, че хакват изборите , напомни проф. Константинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР