Протестите много ми приличат на тези от февруари 2013 година.

...
Протестите много ми приличат на тези от февруари 2013 година.
Коментари Харесай

Петър Чобанов: Правителството не може да произведе добри новини, виждам енергия на хората за промяна

Протестите доста ми наподобяват на тези от февруари 2013 година. Те се популяризират освен на жълтите павета, само че и в цялата страна. Очаквам да се уголемяват. В тези митинги не виждам ничии дълги ръце. Виждам силата на хората за смяна. Това държавно управление не може да създаде положителни вести.
Това сподели някогашният министър на стопанската система от Движение за права и свободи Петър Чобанов по БТВ. Адресатът на митингите е същият. Движение за права и свободи е в съпротива, само че къде ще е, дали на площада или другаде, е политическа воля. Хората на Движение за права и свободи са толерантни. Показа се, че партията е единни и ще си отстояват своите ползи. Парламентът няма небосвод.

То не може да излъчи ново държавно управление. Колко е добра тази вест за влизане в Чакалнята на еврозоната, следва да забележим. Сега влизаме в една еврозона, която е раздирана от спорове. Ще забележим по какъв начин ще се развият процесите. Може да ни покачат кредитния рейтинг, само че икономическата обстановка в България се утежнява. Фалити на банки са вероятни и затваряне на банки също са вероятни. Има позитиви, негативи и опасности най-много.

Нашето държавното управление устоя на митингите. Трябва да се предотврати изпадането в тежка рецесия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР