Протестите ги организират гражданите. Основният организатор е г-н Борисов –

...
Протестите ги организират гражданите. Основният организатор е г-н Борисов –
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Трудно е решението за Борисов, за хората е лесно - оставка

Протестите ги провеждат жителите. Основният уредник е господин Борисов – той е повода всички тези хора да са на улиците, както и господин Гешев. Те са единствените платени уредници на митинга, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски пред Българска национална телевизия.
Свиленски не се съгласи, че Българска социалистическа партия подклажда митинги в Благоевград, като добави, че Борисов е трябвало просто да си подаде оставката и всичко ще се успокои. „ Тежките решения не са тежки за българските жители, а за него. Защо хората да стоят 3 дни по площадите, с цел да си каже тежкото решение ”, попита Свиленски. И добави, че над 13 министри са заменени през последните години – вие да усещате смяна? Тези минситри са бушони, уверен е Свиленски.
Ако на следващия ден Борисов си донесе оставката, избори може да има доникъде на октомври и новият парламент да направи бюджет. Никой в държавната администрация не работи, счита Свиленски. Той сподели и, че служебното държавно управление би трябвало да направи почтени избори – по Конституция е по този начин, като изиска и машинно гласоподаване.
Червеният народен представител е уверен и, че септември ще е по-трудно, тъй като още хора ще излязат на улиците. Той сподели и, че Българска социалистическа партия взе участие в митингите, само че не на първа линия.
Още: " Майките отново блокираха кръстовището при Софийския университет "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР