Протестиращите земеделски производители, които вчера блокираха със селскостопанска техника десетки

...
Протестиращите земеделски производители, които вчера блокираха със селскостопанска техника десетки
Коментари Харесай

Протестът на земеделците на влизане към София

Протестиращите аграрни производители, които през вчерашния ден блокираха със селскостопанска техника десетки пътни сектори в страната, се събират в 10 ч. при село Долни Богров в столичния регион " Кремиковци ".

На място ще са представители на всички 26 браншови сдружения от инициативния комитет на митингите ще бъдат на мястото. Това излиза наяве от известие на Българския фермерски съюз.

При Долни Богров земеделците ще чакат позволение за влизане в София и плануват митингът им да продължи пред Министерски съвет. В него вземат участие зърнопроизводители, животновъди, пчелари, производители на плодове и зеленчуци и други

БНР осведоми, че се планува и влизане на селскостопанските производители с тежка техника в центъра на София, само че то се отсрочва за ранния следобяд, защото през днешния ден в столицата е плануван и митинг на миньори и енергетици.

По този метод земеделците дават период до към 15:00 часа за угаждане на настояванията им. Според националното радио, с изключение на събиращите се при Долни Богров, други земеделци са заели позиция на различен вход на София още от нощес

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР