Протестиращите в София започнаха да замерят Министерския съвет с пъдпъдъчи

...
Протестиращите в София започнаха да замерят Министерския съвет с пъдпъдъчи
Коментари Харесай

Замеряха Министерски съвет с пъдпъдъчи яйца

Протестиращите в София започнаха да замерят Министерския съвет с пъдпъдъчи яйца. Това стана, откакто един от уредниците на недоволството - Арман Бабикян, ги подкани по микрофона. Яйцата бяха раздавани от основателите на недоволството, оповестява dnevnik.bg.

Междувременно от транспортното министерство разпространиха до медиите формалната си позиция за проблема със арестувания камион с озвучителната техника за митинга в София. Въпреки че камионът въпреки всичко се появи на митинга, от ведомството прецизират, че е спрян от придвижване до премахване на откритите нарушавания.

" Днес към 17 ч. при осъществяване на рутинна инспекция екип на ИА " Автомобилна администрация " е спрял тежкотоварен автомобил над 12 тона. Инспекторите са открили четири нарушавания, за което са формирани 3 акта. Автомобилът не е включен в лиценз и няма право да прави публичен транспорт. Водачът не е показал информация от тахографа за предходните 28 дни, според условията на Закона за автомобилните транспорти. Третият акт е за липса на пътен лист и товарителница. Камионът, който е превозвал платформа за озвучаване, е с наложена насилствена административна мярка и е спрян от придвижване до премахване на несъответствието, поради неналичието на лиценз за осъществяване на транспорти ", пишат от транспортното министерство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР