Протестиращите срещу Наредба Н-18 хотелиери и ресторантьори спряха движението на

...
Протестиращите срещу Наредба Н-18 хотелиери и ресторантьори спряха движението на
Коментари Харесай

Протестиращите срещу Наредба Н-18 блокираха Орлов мост

Протестиращите против Наредба Н-18 хотелиери и ресторантьори стопираха придвижването на рейс от линия 213 в столичния градски превоз. Превозното средство се опита да премине кръстовището на Орлов мост, само че недоволстващите го стопираха. Наложи се полиция да застане на предното стъкло на рейса. Протестиращите се разделиха на две групи - половината останаха на Орлов мост, а другата блокираха кръстовището на Софийския университет. Движението е затруднено.


Протестиращи от цялата страна, представители на дребния и междинен бизнес се събраха пред постройката на Народно събрание в символ на митинг против разпоредба Н-18 за касовите апарати. Според тях отлагането й с 6 месеца е прахуляк в очите, тъй като за това време нищо няма да се промени. Протестиращите блокираха площада пред Народното събрание, след което потеглиха на шествие към Министерския съвет. Там те стъпкаха и възпламениха касови апарати.

По-късно митингът се реалокира на кръстовището на Орлов мост. Протестиращите се разделиха на 2 групи - половината останаха на Орлов мост, а другата половина се насочиха да блокират кръстовището на Софийския университет.

Към митинга се причисли и Мая Манолова.


П овече за митинга тук:
 Ресторантьори и хотелиери на митинг поради Наредба Н-18 (обновява се) Ресторантьори и хотелиери на митинг поради Наредба Н-18 (обновява се)
Протестиращи от цялата страна, представители на дребния и междинен бизнес се събраха пред постройката на Народно събрание в символ на митинг против разпоредба Н-18, която тряб...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР