Протестиращите се събраха пред училището, което е оценено като отлично

...
Протестиращите се събраха пред училището, което е оценено като отлично
Коментари Харесай

Основното училище в Лондон беше принудено да затвори след „злонамерени“ и „фалшиви“ твърдения, че учители са тормозили палестинско момче

Протестиращите се събраха пред учебното заведение, което е оценено като чудесно от Ofsted, в четвъртък скандират „ Баркли, Баркли, засрами се, “ и „ учителите и фамилиите би трябвало да се обединят, образованието е човешко право “.

Това идва, откакто TikToker, наричащ себе си Заки, който има повече от 80 000 почитатели, твърди, че осем- годишен възпитаник е бил „ унизен, унизен и душевен травмиран от своите учители “, тъй като е палестинец.

Изображение: TikToker Заки насочи обвинявания онлайн. Снимка: TikTok

В клипа, който притегли повече от 1000 коментара, той споделя, че на родителите е казано, че те и техните деца могат да бъдат ориентирани към държавната стратегия за попречване на тероризма, откакто учениците демонстрираха поддръжка за Палестина в Деня на децата в потребност 17 ноември.

Той също по този начин твърди, че 170 родители са подписали писмо за тъжба против учебното заведение, цитирайки терзания по отношение на „ свободата на словото, несъответствието в метода и ислямофобията “.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР