Протестиращите призоваха ГЕРБ и коалиционните им партньори да не им

...
Протестиращите призоваха ГЕРБ и коалиционните им партньори да не им
Коментари Харесай

От Орлов мост: Не бием баби, но властта да не ни изпраща провокатори

Протестиращите приканиха ГЕРБ и съдружните им сътрудници да не им изпращат повече провокатори, които да се " мъчат да ги разединяват ".

На брифинг от блокирания площад " Орлов мост " стачкуващите дефинираха старата жена от сутринта " като подбудител " и като средство да се получи скандал и да отделят протестиращите от главните им претенции - оставка на Борисов, на цялото държавно управление и на основния прокурор Иван Гешев. Протестиращите са подготвени да останат на " Орлов мост ", до момента в който няма оставки. Решени са да реализират своята цел.

Протестиращите са безапелационни, че не бият баби.

Петър Кърджилов няма повдигнато обвиняване, само че за сметка на това е арестуван за 24 часа в Първо районно полицейско ръководство. Адвокат Александър Кашъмов публично е поел неговата отбрана и нямало подадена тъжба против Кърджилов. Огромна част от жителите били солидарни с протестиращите и им носели храна и вода, като в никакъв случай не е имало експанзия.
 Протестът щял да стане все по-плажен, недоволстващите разчитали на камерите
Протестът щял да стане все по-плажен, недоволстващите разчитали на камерите

Според политолога Димитър Димитров митингът няма да набере мощ през септември

Протестиращите обявиха, че Столична дирекция на вътрешните работи и полицията са просто един реализатор, който би трябвало да охранява митинга и да извършват отговорностите си. Откровените лъжи, които споделят, че е затруднена връзката с протестиращите не дават отговор на истината, а е провокация от началници, които са назначени от Борисов на тази работа, безапелационни са стачкуващите.

" Полицаите ни поддържат в по-голямата си част, защото и те се пържат на същия огън, на който се пържим и ние, до който огън ни докара Борисов и неговото ръководство ", разясниха те и се дефинираха като " положителни хора ".

Протестиращите са безапелационни, че полицията ще беседва с тях единствено в наличието на медиите.
 Палатките в центъра на София остават
Палатките в центъра на София остават

Преговорите със Следствен отдел към окръжна прокуратура за стартиране на обособени линии от градския превоз бяха без триумф

Председателят на Движение България на жителите (ДБГ) Димитър Делчев съобщи, че митингите са по-издръжливи от Бойко Борисов. " Орлов мост " и Министерски съвет са блокирани от господин Борисов и господин Гешев. Докато те не си подадат оставката, те ще останат такива, акцентира Делчев.

Протестиращите обявиха, че разполагат с информация, че някой със мощ ще разтури протестния лагер.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР