Протестиращите от групата за опазване на климата Extinction Rebellion се

...
Протестиращите от групата за опазване на климата Extinction Rebellion се
Коментари Харесай

Активистки за климата протестираха по голи гърди ВИДЕО 18+

Протестиращите от групата за запазване на климата Extinction Rebellion се разсъблякоха по долни дрехи и нарисуваха лозунги върху телата си по време на тяхна акция в Мелбърн, Австралия.

Активистите излязоха на улиците като част от „ Нудистки церемониал “, до момента в който скандираха и изискваха дейности на държавното управление по отношение на околната среда.



Мнозина бяха нарисували върху себе си самобитни часовници, което показват убеждението на Extinction Rebellion, че не остава доста време до огромна климатична рецесия.



Протестът е последният от поредицата сходни събития, провеждани по целия свят.

В Лондон, да вземем за пример, екоактивистите дадоха обещание да провокират безпорядък в столицата за седмици. Преди няколко дни членовете им се качиха на покрива на постройката на BBC, до момента в който приканиха националната телевизия да "каже истината " за климатичните промени.

Съобщаваше се, че чиновниците са спирани от влизане и излизане от постройката от ограничения за сигурност. Полицията тогава разкритикува протестиращите, заявявайки, че дейностите им лишават офицерите от битката с престъпността по улиците.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР