Протестиращите на пътя между Стара Загора и Хасково продължават да

...
Протестиращите на пътя между Стара Загора и Хасково продължават да
Коментари Харесай

Живко Тодоров на крака при протестиращите до АМ Тракия, те пък му поискаха екотоалетни

Протестиращите на пътя сред Стара Загора и Хасково не престават да се инатят да бъдат позволени до автомагистрала "Тракия ". Кметът на Стара Загора Живко Тодоров  Живко Тодоров Живко Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „ Ромен отиде при тях, с цел да ги разубеди да не основават проблеми на придвижването.

Въпреки обяснителния си звук и апелите да входират публично искане за демонстрацията си и да обсъдят обстановката, протестиращите не пожелаха да послушат кмета.

Част от тях даже си желаеха екотоалетни за естествените им потребности.

"Ние нямаме кой провежда формалното шествие ", разяснява Живко Тодоров  Живко Тодоров Живко Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „ Ромен.

От своя страна протестиращите настояха, че са блокирани от полицията, а заповедта за това не била локална, а от другаде. Те споделиха, че имало клипчета в групата във фейсбук и информация за митинга там.

Блокадата на пътя Стара Загора - Хасково продължава към този момент 60 часа

"Дойдох при вас, с цел да мога да намеря метод от името на нашите жители да намерим решение. Аз също мога да задам въпроса не е ли обидно да държите хората от Стара Загора заложници? ", сподели им Живко Тодоров  Живко Тодоров Живко Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „ Ромен.

Този му коментар обаче не се хареса на недоволните и те започнаха да скандират "Оставка ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР