Протестиращите да внесат официално в община Стара Загора писмо, в

...
Протестиращите да внесат официално в община Стара Загора писмо, в
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора посъветва протестиращите да внесат в общината заявление с намеренията си  

Протестиращите да внесат публично в община Стара Загора писмо, в което да заявят желанията си, прикани кметът Живко Тодоров по време на срещата си с тях през днешния ден по обед. 

„ Ние виждаме всичко от обществените мрежи, публично няма нищо. Процедурата е следната - през днешния ден подавате заявление и може да получите отговор незабавно. Необходимо е да потърсим дружно решение, тъй като не е прелестно цялостен град да остане блокиран. "  

Тодоров им изясни, че се пробва да реши казуса на старозагорци и, че е при тях като кмет на Стара Загора и се пробва да спомага в разговора сред протестиращите и институциите. 
" Ще направя всичко, което ми разрешават пълномощията “, изясни кметът.

Протестиращите споделиха по време на срещата, че от няколко дни декларират желанието си да отидат до автомагистрала (АМ) „ Тракия “, да преминат през детелината и да се приберат след една демонстративна обиколка. Те припомниха, че в действителност първичните им планове в действителност са били да създадат обсада, само че ги трансформирали още в петък. 

Тодоров от своя страна им изясни, че униформените са заградили пътното платно, тъй като от полицията са обезпокоени от блокиране на автомагистралата. 

Палатковият лагер край Летище Стара Загора, който е там към този момент трето денонощие, тъй като повече от 60 часа не пропущат протестиращите до детелината на Автомагистрала " Тракия " остава, до момента в който се получи отговор от институциите.

Припомняме, че кметът на Стара Загора Живко Тодоров съобщи през днешния ден сутринта пред NOVA, че ще се срещне с протестиращите и изясни, че досега не е търсил диалози с тях, тъй като затвореният път е част от републиканската пътна мрежа. Блокадата основава неудобства и той изясни, че е необходим разговор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР