Протестиращи срещу високите цени на горивата разрязаха торта върху капака

...
Протестиращи срещу високите цени на горивата разрязаха торта върху капака
Коментари Харесай

Протестиращи срещу високите цени на горивата: Спрете спекулата

Протестиращи против високите цени на горивата разрязаха торта върху капака на автомобил и възпламениха свещички във връзка рождения ден на премиера, който упрекват поради бездействието на страната да предприеме незабавни ограничения срещу вихрещата се далавера с цените на дизела и бензина, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Честит празник, господин министър председател! Спрете спекулата! ”, написа на огромен афиш, подложен върху предното стъкло на автомобил, а пред него протестиращите черпят с торта и с туба от най-масовия бензин А-95.

Те се опълчват на непрекъснатото плячкосване и обедняване на българина.

Според участниците в митинга, съществува картел на пазара.

От паркинга при Българска народна банка в центъра на София протестиращите потеглят на автошествие, което ще премине под прозорците на Министерски съвет, на Народното събрание. Колоната ще тръгне и по бул. Цариградско шосе, откакто ще се върне назад в центъра.

„ Преди месец и половина при съвсем същата цена на суровия нефт и курс на $ цената на горивото бе под 2,00 лева за литър, а през днешния ден е с близо 0,30 лева./л повече! Като прибавим и идното голословно нарастване на цената на ток, парно и топла вода и явно, че ще бъде генерирана сериозна инфлация и ще бъде „ обезпечено “ още по-жестоко обедняване на българския народ ”, декларират протестиращите. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР