Протестиращи срещу правителството и главния прокурор блокираха и района на

...
Протестиращи срещу правителството и главния прокурор блокираха и района на
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха и района на ГКПП Дунав мост при Русе

Протестиращи против държавното управление и основния прокурор блокираха и региона на граничния пункт Дунав мост при Русе, заяви БНР. е от част от по този начин нареченото " ".
Движението в региона на граничния пункт е затруднено, а на камиони от Румъния - безусловно блокирано. Това е обстановката от 9.30 тази заран и ще продължи публично до 20 часа, докато уредниците имат позволение, издадено им нощес от полицията. Участниците позволиха, че блокадата може да продължи и до по-късно довечера. 
 Неофициално: Полицията затвори Дунав мост при Русе поради протестиращи Неофициално: Полицията затвори Дунав мост при Русе поради протестиращи
Полицията е затворила Дунав мост при Русе, с цел да попречи протестиращи да го блокират и да покажат отношението си към властта на Бойко Б...
Автомобили са подредени в извънредно лявата лента на кръговото кръстовище и по този начин е блокиран безусловно достъпът до граничния пункт. 
Според протестиращите, тъкмо това е методът в Европа да схванат българските проблеми - със затварянето на вратата към нея.
За информация на водачите, има обходен път, който отклонява товарните и леки коли, които са от България, по бул. " България " на Русе към село Николово, заяви още БНР.
Тъй като противоположното придвижване от Румъния към България е невероятно заради по-нисък мост в прилежаща лента на противоположната посока, всички товарни коли изчакват на румънска територия. Това основава големи компликации и ще сътвори такива през нощта, когато ще бъдат пуснати камионите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР