Протестиращи се събраха за 75-ия си антиправителствен протест в триъгълника

...
Протестиращи се събраха за 75-ия си антиправителствен протест в триъгълника
Коментари Харесай

Протестите: Ден 75 - Отново яйца и домати по Народното събрание

Протестиращи се събраха за 75-ия си антиправителствен митинг в триъгълника на властта – сред Министерски съвет, Президентството и някогашния Партиен дом, съобщи БГНЕС. Исканията им остават непроменени - оставка на Борисов и на основния прокурор Иван Гешев, длъжностен кабинет и почтени избори.
И довечера на звучи музика. Най-честата тематика, която се разисква е утрешното трето Велико национално въстание. " Отровното трио " още през вчерашния ден прикани участниците във въстанието да се снабдят с домати и яйца.
 Отровното трио: Няма разкол сред нас, само че има осведомителна война против народа Отровното трио: Няма разкол сред нас, само че има осведомителна война против народа
По-сплотени сме от всеки път. С тези думи „ Отровното трио “ опроверга медийни изявления, които от преди ден започнаха да пиша...
" В последните 10 дни несъмнено няма пенсионер в България, който да не е превел по сметката на митинга спомагателните 50 лв. благодеяние от Борисов ", съобщи юрист Николай Хаджигенов, четейки писмо от Иван Василев на 92 години, който два пъти изпраща 50-те лв. по сметката на митинга, само че „ Отровното трио ” ги връщат. " Светът гледа на нас като на варвари, само че не поради нас, а поради вас, Борисов. Хунта която търгува с човешки животи и нарушава човешки закони ", добави Хаджигенов.
" На всички им е писнало от Борисов, кражбите, лъжите, от неналичието на господство на закона. Не, Борисов, ние не сме плебеи. Два пъти доказахме, че нас не ни е боязън от вас и към този момент е време да си вървите ", добави още Хаджигенов.
Арман Бабикян съобщи, че българските учени са горди да поддържат митинга на този свободен площад, без значение къде се намират. Част от тях преподават в Австралия, Съединени американски щати, Англия, те не са не запомнили, че са българи, за разлика от хората, които ни ръководят. " Утре би трябвало този площад да е цялостен. Всеки да вземе родственици, другари, съседи, всички, които желаят независимост, а не да затварят лютеница ", прикани Бабикян.
" Оценката е ясна – вън за Борисов, мутрите и мафията от властта на България ", акцентира още Бабикян. Протестиращите го поддържаха с крясъци „ Оставка ”.
 Гражданска война, в случай че ГЕРБ завоюват изборите, предвижда психолог Гражданска война, в случай че ГЕРБ завоюват изборите, предвижда психолог
Гражданска война предвижда общественият психолог проф. Людмил Георгиев, в случай че ГЕРБ завоюват парламентарните избори. “Искрено се над...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР