Протестиращи се събраха пред сградата на Народното събрание с искане

...
Протестиращи се събраха пред сградата на Народното събрание с искане
Коментари Харесай

Протест на "Възраждане" с искане за оставка на правителството на Кирил Петков

Протестиращи се събраха пред постройката на Народното събрание с искане за оставка на държавното управление. Протестът е организаран от партия " Възраждане ", която е изрично срещу страната ни да даде оръжие на Украйна. Демонстрацията е под надпис " Пълен боен неутралитет на България ".

" Възраждане " упорства държавното управление на четворната коалиция да подаде оставка, тъй като не се оправя с рецесиите, пред които страната ни е изправена. Националистите декларират, че за 100 дни кабинета на Кирил Петков е посочил, че обслужва непознати ползи и е спечелил единствено съмнение.

По-рано за 100 дни на кабинета те завиха, че кабинета на Кирил Петков е посочил, че обслужва непознати ползи и е спечелил единствено съмнение. Управляващите са марионетки и продажници и би трябвало да си вървят допустимо най-бързо, обявиха уредниците на митинга.

В отговор протестиращите скандират " Оставка ". Бяха издигнати транспаранти с надписи " Съединени американски щати вън! От България, от Украйна от Европа ", " Kiro go home ", " Те погребаха България " и други

България не е НАТО, България не е Европейският съюз, България – това сме ние. Националните предатели усещат, че революцията стартира. Ние няма да отстъпим, до момента в който още веднъж не стартираме да управляваме страната си, съобщи Костадинов, като прикани за оставка на държавното управление и предварителни избори.

Още от сутринта постройката на Народното събрание бе заградена с загради в региона е засилено и полицейското наличие.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР