Протестиращи се готвят за протест пред резиденция "Бояна", където днес

...
Протестиращи се готвят за протест пред резиденция "Бояна", където днес
Коментари Харесай

Протестиращи отиват пред резиденция Бояна заради срещата на прокурорите

Протестиращи се готвят за митинг пред резиденция "Бояна ", където през днешния ден би трябвало да се състои заседание на прокурори и следователи от цялата страна. На събитието са поканени президентът, министър председателят, депутати и други Темата на диалозите касае независимостта на системата и идва на фона на разискванията за нова Конституция.

Рано тази заран пък демонтрация имаше пред постройката на Областната администрация. Причината е неодобрение с изявленията на регионалния шеф Илиян Тодоров във връзка напрежението на бул. "Ситняково ", при който жена с деца в колата имаше сдърпване с протестиращи.



Недоволните жители сервираха цветя на Илиян Тодоров и желаеха среща с него.

Преди дни той направи остра рецензия към блокадите:

"Изроди, взимайте си ковчезите, чувалите и простотията и отивайте да блокирате междугалактическата автомагистрала! Това, което се случи на кръстовището на Ситняково е жесток тероризъм, дивотия и поругаване на всичко свято ".

Бившите му съпартийци от АТАКА побързаха да се разграничат, а самият Тодоров разясни, че написаното от него в обществената мрежа било в персонално качество и се е изказал не като политик, а като татко.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР