Протестиращи с плакати Не на изборния туризъм блокираха пътния възел

...
Протестиращи с плакати Не на изборния туризъм блокираха пътния възел
Коментари Харесай

Протестиращи следят изборния туризъм от и към Капитан Андреево

Протестиращи с плакати " Не на изборния туризъм " блокираха пътния възел " Капитан Андреево " и придвижването към граничния пункт на влизане от Турция е спряно, заяви БНР.

Около 50 души са на пътното платно на към километър и половина от пътния възел. Плакатите, които издигат гласят: " България гласоподава за президент, а не друга, непозната страна ".

В региона има засилено полицейско наличие , като управляващите упорстват да бъдат пропускани транспортни средства с заболели хора, деца и коли с бързо развалящи се артикули.

Веселин Илчев, който се показа като уредник на митинга, съобщи, че не са свързани с нито една политическа партия и са се организирали в обществените мрежи. Протестиращите се заканват, че няма да разрешат прекосяването на нито една транспортно средство и на хората, които са в тях, идващи от южната ни съседка, които биха могли да подадат гласа си през днешния ден за президент.

Движението за към час и половина остана блокирано, само че полицията съумя да го освободи. Протестиращите обаче остават към пътното платно и наблюдават придвижването.

Вчера се стигна до на публично ниво поради интервенцията на Митниците и Национална агенция за приходите на пункта на българо-турската граница и забавянето на прекосяването на рейсове поради инспекцията. Нашите гранични управляващи обаче оповестиха, че обилни количества контрабанда са били спрени при профилираната интервенция.

Министерство на външните работи се въздържа от формален коментар по случая. Преди това вътрешният министър да е обвързвана с противопоставяне на пазаруването на гласове за изборите.
 36 рейса, 6 тира, коли и преминаващи пеша тествани на
36 рейса, 6 тира, коли и преминаващи пеша тествани на " Капитан Андреево "

Най-голямо количество безакцизни цигари открити във влекач с турска регистрация

Четири дни обаче след осъществяване на изборите за народни представители и първия тур на президентските избори,. Поводът са случаи на ангажиране на публични лица, турски политически водачи, изселнически организации и медии с предизборна пропаганда и апели в Република Турция за гласоподаване в интерес на политическа партия у нас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР