Протестиращи с осем автомобила срещу управлението на страната блокираха движението

...
Протестиращи с осем автомобила срещу управлението на страната блокираха движението
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха движението в района на ГКПП Дунав мост

Протестиращи с осем автомобила против ръководството на страната блокираха придвижването в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост " при Русе.

"Днес е огромен български празник. Вместо да сме самостоятелни, то в последните 12 години сме извънредно подвластни от мафията, от ръководещите ", сподели Зорница Ранева - един от уредниците на митинга.

На въпрос за какво протестиращите са малцина, Ранева изясни, че се чака към недоволството да се причислят и други по-късно денем.

Тя сподели, че блокирането на кръговото кръстовище край Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост " ще продължи до 16.00 часа.

Екипи на полицията контролират и пренасочват трафика по обходни направления. Влизането от румънска страна към България е допустимо единствено за леки коли, като водачите на камиони изчакват повдигането на блокадата.

Ранева изясни, че част от протестиращите ще се включат в недоволството и край град Бяла. Там се планува в 17.30 часа затваряне за повече от час на кръговото кръстовище, което е част от основния път Русе-Велико Търново.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР