Протестиращи изсипаха боклуци пред сградата на Министерството на отбраната. Малко

...
Протестиращи изсипаха боклуци пред сградата на Министерството на отбраната. Малко
Коментари Харесай

Екшън: Протестъри освиниха центъра на столицата, гневни софиянци ги нападнаха, полиция се намеси

Протестиращи изсипаха отпадъци пред постройката на Министерството на защитата. Малко откакто го сториха, на мястото пристигнаха десетки служители на реда, които застанаха пред входа и не разрешиха още да се слагат боклуци.

Малко откакто изсипаха отпадъци пред постройката на Министерството на защитата, протестиращите се реалокираха пред Министерството на стопанската система.



Там някои от тях обърнаха казани за боклуци. Хората недоволстват против държавното управление и основния прокурор, както и против взетите ограничения за битка с разпространяването на ковид.

По-рано денем стачкуващи се събраха на входа на Министерството на труда и обществената политика и изсипаха купчини отпадък.

Недоволните обстрелваха постройката с торби нечистотии, яйца и ябълки. Някои от хората блъскаха по входната врата, която бе заключена. След акцията протестиращите се реалокираха пред Министерството на енергетиката и повториха упражнението - изсипаха огромно количество отпадък.

Междувременно покъртен свидетел заяви пред БЛИЦ, че след свинщината, която са осъществили пред постройките на министерствата, се е разразил заплашителен екшън.

Гневен от дейностите им столичанин, живущ в региона, е почнал да ги обстрелва от терасата си. Възмутени от ответните му дейности, те са нахлули в кооперацията, в която живее, с цел да се саморазправят с него.

За да не се стигне до ескалация на напрежението, се е намесила и полиция. Служителите на реда влязоха във входа и задържаха един от подивелите стачкуващи. Той пък не остана доста удовлетворен от развоя на събитията и им скочи на бой”, споделя читателят ни, покъртен от следващите им скандални произволи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР