Протестиращи и тази вечер се събраха под прозорците на президента

...
Протестиращи и тази вечер се събраха под прозорците на президента
Коментари Харесай

Протестиращи под наслов #ГАZwithme пак се събраха пред президентството

Протестиращи и довечера се събраха под прозорците на президента Румен Радев, с цел да се възпротивят на желанието на служебното държавно управление да обвърже още веднъж България с Русия посредством " Газпром ". Поредната проява под наслов #ГAZwithme стартира в 18 ч. пред президентството, на бул. " Дондуков " 1, съобщи " 24часа ".
Прочетете още
" Демократична България " прикани членовете и симпатизантите си за поддръжка на митинга.

Малко по-късно би трябвало да стартира спокойно шествие в поддръжка на Украйна. Днес - 24 август, украинската страна отбелязва своята самостоятелност, както и шест месеца от началото на военните дейности.

Шествието е за независимост и самостоятелност и би трябвало да тръгне към 19,30 ч. от площад " Независимост " към бул. " Мария Луиза " и бул. " Ал.Стамболийски " и ще приключи пред паметника на украинския стихотворец Тарас Шевченко на пл. " Възраждане ", където се чака да бъдат положени цветя. 

" Лъжа е, че газът от “Газпром ” ще бъде на ниска цена. Лъжа е, че той е сигурен - Кремъл го стопира и понижава и сега на редица европейски страни. Лъжа е, че въпросът за съветския газ е единствено стопански - той е оръжието на путинова Русия да подчинява Европа ”, се споделя в апела на “Демократична България ”.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР