Протестиращи и представители на гражданско движение Боец блокираха централния вход

...
Протестиращи и представители на гражданско движение Боец блокираха централния вход
Коментари Харесай

Блокада на Съдебната палата, протестиращите оставиха яйца на главния прокурор

Протестиращи и представители на гражданско придвижване " Боец " блокираха централния вход на Съдебната палата. Това е петата -изненада на държавна институция, проведена от неправителствената организация.
В 8:30 часа постройката с двата лъва - " бърлогата на мафията ", както протестиращите я нарекоха, беше към момента затворена, съобщи БГНЕС.
Още със своето предопределение основният прокурор Иван Гешев съобщи, че не почита разделянето на управляващите, още тогава той показва, че неговата роля е да бъде бухалка за неуместните и да пази своите господари, съобщи ръководителят на гражданско придвижване " Боец " Георги Георгиев, което прави блокадите. Друг протестиращ пък подсети за проблема какъв брой сполучлив като прокурор е Иван Гешев и съобщи, че за 7 години в Софийска градска прокуратура имал 20 прокурорски акта т.е. по 3 на година.!
Георгиев упрекна и правоохранителните органи, че се крият от отговорност и добави, че министър председателят се пробва с оставки на министри да тушира митинга. " Този път това не работи - оставка на Борисов, оставка на Гешев ", сподели Георгиев, който даде образец за " най-силното доказателство, че Делян Пеевски стои на върха на страната " -!
 Боец дава обещание двойна изненада за идната си обсада на държавна институция " Боец " дава обещание двойна изненада за идната си обсада на държавна институция
Петата обсада от проведените от гражданско придвижване " Боец " блокади-изненади на държавни институции ще се състои на 27 август. Това...
За край, вместо замеряна с яйца, протестиращите оставиха пред входа на Съдебната палата яйца за омлет и направиха подмятания към основния прокурор, че са му нужни. Прозвуча и апел: " Излезте като мъже да обясните пред народа ".
Заглавна фотография: Архив

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР