Протестиращи и представители на гражданско движение “БОЕЦ блокираха два от

...
Протестиращи и представители на гражданско движение “БОЕЦ блокираха два от
Коментари Харесай

Протестиращи и БОЕЦ блокираха Съдебната палата


Протестиращи и представители на гражданско придвижване “БОЕЦ ” блокираха два от входовете на Съдебната палата, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В 8:30 часа постройката с двата лъва – “бърлогата на мафията ”, както протестиращи те я нарекоха, е към момента затворена. Те застанаха пред централния вход като част от акциите си “ блокада-изненада ”, а минути по-късно блокираха и задния вход на както те я нарекоха “съдебната палатка ”, откъдето влиза основния прокурор Иван Гешев.

За да имаме правова страна първата стъпка е оставка на Бойко Борисов и оставка на основния прокурор, обявиха протестиращи те. Те облепиха постройката с обичайните за акциите им лепенки “Офис на Пеевски ”.

Още със своето предопределение Иван Гешев съобщи, че не почита разделянето на управляващите, още тогава той показва, че неговата роля е да бъде бухалка за неуместните и да пази своите господари, съобщи Георги Георгиев от “БОЕЦ ”.

Недоволните замеряха постройката с яйца като израз на гражданско пренебрежение към тези, които предадоха и продадоха страната на мафията.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР