Протестиращи блокираха гранично пропускателен пункт . Около 30 души се

...
Протестиращи блокираха гранично пропускателен пункт . Около 30 души се
Коментари Харесай

И ГКПП Силистра-Кълъраш е блокиран от протестиращи

Протестиращи блокираха гранично пропускателен пункт. Около 30 души се събраха и в продължение на 2 часа стачкуваха с искане за оставка на държавното управление и в поддръжка на „ ” в София, съобщи БГНЕС.
Въпреки че полицията не беше авансово известена, митингът беше кротичък. В него се включиха хора с разнообразни политически убеждения.
 Протестиращи блокираха и региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост при Русе Протестиращи блокираха и региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе
Протестиращи против държавното управление и основния прокурор блокираха и региона на граничния пункт Дунав мост при Русе, заяви БНР. Протестът е...
Мястото на митинга не беше определено инцидентно, някои от протестиращите сложиха за следващ път въпроса и за трафика на тежкотоварни коли през Граничния контролно-пропускателен пункт. Усиленият трафик основава редица неудобства на живеещите в тази част на града и е належащо решение за извеждане на трафика от обитаемото място.
Обединяващото е нетърпимостта към това ръководство, което ясно се вижда от всички жители, че не е в положение да вземе каквото и да е решение, а още по-малко непопулярни решения, каквито предстоят, сподели Златко Куртев, представен от организацията.
" Поетът е споделил: Не се гаси туй що не гасне. Изглежда единствено пожарникарят в страната не разбра за какво хората стачкуват и не може да угаси пожара толкоз дълго време ", разясни пък Стелиян Стойчев, а Свилен Димитров съобщи, че това ръководство е незаконно и безобразията, които прави, са пристигнали до гуша на хората ", съобщи думите на протестиращи БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР