Протестирахме, въпреки намерението за поетапно премахване на зелените сертификати. Протестирахме,

...
Протестирахме, въпреки намерението за поетапно премахване на зелените сертификати. Протестирахме,
Коментари Харесай

Костадинов: Зеленият сертификат може да отпадне още на 5 март

Протестирахме, макар желанието за поетапно унищожаване на зелените документи. Протестирахме, тъй като премахването не се случва с бързите темпове, с които беше въведен. Приветствам стадиите, само че защо трябва да бъдат толкоз разграничени във времето. Това сподели водачът на „ “ в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

Според Костадинов премахването на зеленият сертификат и Коронавирус рестриктивните мерки може да стане още на 5 март.

Не сме съгласни с тестването на децата. 76 млн. лева са планувани за хартиени пликчета. България не е бедна, само че не е и богата страна, с цел да изхвърли тези милиони на улицата, сподели още водачът на " ".

По думите му при напрвени стотици хиляди проби броя на болни деца е към 500 за интервала, в който са тествани.

Според Костадинов, тези пари могат да се влагат в построяването на физкултурни салони, построяването на детски градини в столицата.

Костадинов разяснява, че днешният митинг е бил кротичък и не е имало провокатори. И посочи, че на предходни митинги на „ “ са се фабрикували данни, съгласно които има престъпно проявени лица измежду протестиращите.

На митинга през януари се появиха двама души, само че бяха предадени на органите на реда. Това, което излезе от Министерство на вътрешните работи беше поредна неистина, добави още той. 

Лидерът на " " добави, че са внесли законопроект за промени в правосъдната система. 

Ние предлагаме правосъдна промяна, внесохме законопроект още предходната година. Бързо и безболезнено реформиране на правосъдната система. В новия парламент внесохме законопроект, който два месеца не беше прегледан, добави той. 

Костадинов посочи, че в препоръчаният от тях законопроект е планувано освобождението на основния прокурор със 120 депутатски гласа.

Лидерът на " " разяснява и тематиката Русия - Украйна. 

Когато приказваме за Русия - Украйна още през 2013 година поставихме въпроса за правата на българите в Украйна, никой различен не го беше направил. Тогавашният министър председател Борисов сподели какво можем да създадем, те са си техни жители. Те са техни жители, само че са и наши сънародници, означи Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР