Протести срещу високите цени на горивата имаше отново в много

...
Протести срещу високите цени на горивата имаше отново в много
Коментари Харесай

Протестите срещу цените на горивата в страната продължават

Протести против високите цени на горивата имаше още веднъж в доста градове в страната.

Русе Шумен Варна Смолян
ШУМЕН
В Шумен протестиращите образуваха дълги колони с колите си на бензиностанциите в града и заредиха за жълти стотинки гориво, в символ на митинг. Недоволството е освен против цените на горивата, само че и против повишените налози и влошаващите се условия на живот.
СМОЛЯН
И Смолян се причисли към митингите. Част от протестиращите се събраха на входа на града и направиха автошествие, макар че нямаха позволение за това. За малко беше затруднено придвижването в централната част на града.
РУСЕ
В Русе най-вече младежи и майки с деца се включиха в шествие, което блокира придвижването по три съществени булеварда в центъра на града. Обедини ги недоволството им от повишението на налозите, високите цените на горивата и най-много мръсния въздух в Русе. Протестиращите показаха и поддръжката си към майките на деца с увреждания.
Полина Светославова: Аз ще отпътува скоро. Някъде, където да не ми пука дали ще вържа месеца, дали ще си платя наема, дали ще мога да си изкарам книжката, да си платя колата, гражданската отговорност, какъв брой ще ми е застраховката на остарелия автомобил. Дилян Саманджиев: Нормален живот, естествени заплати, естествени цени - заслужаваме го. ВАРНА
Пореден митинг и в морската столица. Недоволните се събраха пред постройката на Общината и блокираха кръстовището за няколко минути. Протестиращите желаеха по-добър метод на живот и оставка на държавното управление.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР