Протести срещу миграционната политика на американските власти имаше в повече

...
Протести срещу миграционната политика на американските власти имаше в повече
Коментари Харесай

Нови протести срещу миграционната политика на САЩ, включително в Аляска

Протести против миграционната политика на американските управляващи имаше допълнително от 100 американски града, в това число в Аляска, където казусът с незаконните мигранти и тяхната поддръжка не е толкоз изострен, колкото в южните щати.
Няколкостотин души се събраха наоколо до Белия дом във Вашингтон. Множеството протестираше най-много против задържанието на деца на незаконни мигранти на границата с Мексико, написа БГНЕС.
Протестиращите са носели плакати с надписи: " Ние пожелаваме правдивост ", " Семействата би трябвало да останат обединени ", и " Лагерите за задържане би трябвало да изчезнат ".
Под същите лозунги, по друго време, бяха извършени протестни дейности допълнително от 100 американски града. Участниците желаеха да се затворят краткотрайните лагери за бежанци, където не са основани естествени условия за тях, да се приключи разпределянето на средства за задържане и депортиране на фамилии на незаконни имигранти и за събиране на фамилиите, чиито членове са разграничени в Съединени американски щати заради държавни политики.
Няма информации за вълнения.
Междувременно американското държавно управление предприе значима крачка във връзка с поданството - научете каква в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР