Протести се проведоха и тази вечер в редица градове в

...
Протести се проведоха и тази вечер в редица градове в
Коментари Харесай

Поредна вечер на протести в страната, блокираха магистрала `Люлин`

Протести се организираха и довечера в редица градове в страната. 
 Мъж стреля с газов револвер на митинга в Перник  За поредна вечер митинги блокират пътища поради цените на горивата
Перничани отново блокираха автомагистрала " Люлин ". Те трансформираха първичното си желание да стоят пред постройката на общината и се качиха на аутобана, заяви БНР.

Протестът беше разграничен, като част от недоволните се насочиха от кв. " Изток " към центъра на града с автошествие, за което имат позволение.

Протестиращите отново се обявиха за по-висок стандарт на живот и против " корупцията и ограбването на страната ", като настояха за оставка на държавното управление. 

Протест се организира и във Варна. 

Демонстрантите се събраха пред катедралата в града. Протестът протече спокойно, нямаше затворени улици и булеварди. 

Протестно шествие се състоя и в Кюстендил. То стартира от Гаровия площад в града. Участниците минаха по пешеходния бул. " България ", през централния площад " Велбъжд ", по улиците " Демокрация " и " Цар Освободител ", в квартал " Върташево " и доближиха пътя за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ", заяви Българска телеграфна агенция.

Сред главните им претенции са смяна на ръководството в интерес на жителите, повишение на стандарта на живот, смяна на обществената политика, понижаване на броя на народните представители, увеличение на минималната работна заплата и на пенсиите.

Протестно автошествие мина по улиците на Сливен. Десетки показаха неодобрение от цените на горивата, налозите и ниския стандарт на живот в страната.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР