Протести и блокади на ключови пътища. Трети ден енергетици и

...
Протести и блокади на ключови пътища. Трети ден енергетици и
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Синдикатите няма да отидат на срещата с Денков

Протести и блокади на основни пътища. Трети ден енергетици и миньори са на пътя макар отправената покана на премиера Николай Денков за диалози в Министерския съвет. Срещата е планувана за 16 часа през днешния ден.

Синдикатите няма да отидат на срещата, разгласи пред Българска национална телевизия президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

По думите му са разнопосочни посланията, които изпращат министърът на енергетиката и министър председателят. Все още никой от протестиращите не е видял какво е изпратено в Брюксел, добави Манолов.

" Хората от комплекса " Марица-изток ", от Бобов дол, Перник и всички останали отхвърлиха да вървят на такава среща. Аз няма какво да върша самичък на нея. Казах и на министър-председателя за това и от тук потеглям за Стара Загора. Нещата са казани просто и ясно. " Ние дойдохме 10 хиляди индивида тук в София, с цел да приказваме с вас, а вие ни излъгахте. Ако имате нещо да ни кажете, елате да ни го кажете тук - това е посланието, което чух от сътрудниците от Стара Загора. На срещата през вчерашния ден с министъра на енергетиката нищо не са се разбрали. Чувам разнопосочни послания - едно нещо слушам от министър-председателя, друго слушам от нашите хора ", съобщи Манолов.

Той сподели още, че чака митингите да продължат.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР