Протести без послания - така определи антиправителствените демонстрации в страната

...
Протести без послания - така определи антиправителствените демонстрации в страната
Коментари Харесай

Кмет от ГЕРБ: В протестите няма послания

Протести без послания - по този начин дефинира антиправителствените демонстрации в страната кметът на Враца Калин Каменов (ГЕРБ). Според него протестиращите сигурно имат учредения, само че би трябвало да кажат какво ще се случи с ситуацията след оставката.

"Много съм обезпокоен, че при една оставка на държавното управление има действителна заплаха да се блокира и работата на общините, и работата на държавната администрация. Ще се блокира работата на учебни заведения, детски градини, общинската администрация ", предвижда пред bTV кметът на Враца.

Той не изключи и сюжета, в който след подадена оставка ще последват митинги от последователи на държавното управление, дали гласа си за сегашния кабинет. И изясни, че протестиращите ще имат 4 или 5 % и няма по какъв начин да образуват държавно управление и да ръководят.

"Очаква се втора вълна на коронакризата. В тази обстановка общините нямат потребност от спомагателна рецесия, а от успокоение и предвидимост. Враца и други общини договарят със съществени вложители, които имат потребност от предвидимост ", уточни Каменов.

Кметът разяснява и проблема с визитата на премиера Бойко Борисов във Враца предходната седмица и изрично отхвърли събралите се хора да са били проведени. Малко след визитата сериозният репортаж в локална телевизия беше свален. Каменов счита, че в случай че посрещането на премиера от поддръжници е било проведено, там е щяло да има хиляди хора. "Вече една седмица се приказва за този свален репортаж, само че не и за запаления автомобил на общински консултант от Българска социалистическа партия ", възмути се кметът.

Според Каменов записът с Борисов от юни, за който Елена Йончева получи експертиза за достоверност не е същински и би трябвало да се изследва другаде, с цел да може да се стигне до безапелационен извод. "Съмнявам се, че това е действителен запис. Няма да ме учуди да излязат и други манипулирани записи, с цел да се оказва напън. Това е противен метод за водене на политика ", акцентира кметът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР