Протестът за оставка на вицепремиера Валери Симеонов в понеделник се

...
Протестът за оставка на вицепремиера Валери Симеонов в понеделник се
Коментари Харесай

Протестът срещу Симеонов ще продължи до оставката му

Протестът за оставка на вицепремиера Валери Симеонов в понеделник се обрисува да бъде най-масовия в границите на досегашното ръководство на кабинета Борисов-3.

Точно по обед пред Министерски съвет ще се съберат хора от цялата страна, възмутени от думите на водача на НФСБ, че майките на деца с увреждания са " кресливи дами с сякаш заболели деца ".

До момента присъединяване в събитието, проведено от идеята " Системата ни убива " са удостоверили над  4500 души, а над 20 000 са декларирали интерес.

" Протестът ще продължи до подаването на оставката на Валери Симеонов! Носете си топли облекла и храна ", безапелационни са отвратените от думите на заместника на Бойко Борисов в държавното управление.

Към митинга на майките се чака да се включат и недоволните от качеството на ремонтите в София и ръководството на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Те се събират пред Столична община също в понеделник в 12 часа и оттова ще се насочат към постройката на държавното управление.

Набира мощ и онлайн петиция, която упорства за отстраняването на националиста от кабинета. До момента тя е подписана от над 3500 души.

Освен в столицата митинги за отстраняването на Валери Симеонов ще има в Пловдив и Стара Загора. Те ще стартират от 18 часа.

Протест за оставката на Симеонов ще има даже и в Лондон. Българите в английската столица ще излязат пред посолството ни във вторник от 19 часа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР