Протестът в последните дни изчерпа енергията си. Това заяви в

...
Протестът в последните дни изчерпа енергията си. Това заяви в
Коментари Харесай

Тома Биков: Скептичен съм към референдумите и машинното гласуване

Протестът в последните дни изчерпа силата си. Това съобщи в " Още от деня " на Българската национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" Това, че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не се записват, не стопира по никакъв метод работата на Народното събрание. Това е техен избор. Имали сме и други обстановки с сходна реакция от тяхна страна. Протестът в последните дни изчерпа силата си. Това не значи, че в България има спокойна обстановка и че всичко е наред. Протестът артикулира ясно какво желае. Оттам нататък българското общество и другите политически сили се нареждаха по отношение на него и той се трансформира в рано почнала предизборна акция ", сподели Биков.

" Нашата цел е България в края на тази година да има подсигурен бюджет за идната. Да има актуализация на бюджета за тази година, да има планувани ограничения за бизнеса и потърпевшите от рецесията, с цел да подсигурим идната година, която е безусловно неразбираема ", уточни той.

Велико национално заседание предлагаме, с цел да могат в това число и политическото посланичество на протестиращите да имат терен да прокара една немалка част от настояванията на политическите обединения, които поддържат митинга и ние авансово сме декларирали, че в случай че има Велико народно събрание, ще подкрепим техните претенции, посочи депутатът от ГЕРБ.

Той акцентира още, че конституция ще одобряват и напишат 2/3 от болшинството във Великото национално заседание. Това значи, че нито една политическа мощ ще може сама да напише конституцията.

Предложение на " Обединени патриоти " беше посредством референдум да се вземат решение значими въпроси. Това беше жест към съдружните сътрудници. Аз съм песимистичен към референдумите. Скептичен съм и към машинното гласоподаване, само че в случай че това ще ускори вярата в изборите, то дано има машини, добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР