Протестът срещу опитите на служебното правителство да продължи купуването на

...
Протестът срещу опитите на служебното правителство да продължи купуването на
Коментари Харесай

#ГАZwithme III и подкрепа за Украйна пред президентството

Протестът против опитите на служебното държавно управление да продължи пазаруването на газ от " Газпром " се събра за трета поредна седмица на площада пред президентството.

Участниците в демонстрацията са очевидно повече, откакто " Демократична България " също прикани симпатизантите си да поддържат митингите - измежду тях има и някогашни депутати и министри от партията като Георги Ганев, Мартин Димитров, Божидар Божанов и други

Паралелно се организира и протест в поддръжка за Украйна по случай националния празник на страната - 24 август, Ден на независимостта.

" Слуги на Путин, изчезвайте с мръсна гаz ", " Каква изгода от " на ниска цена " газ, който ифнансира войни, прави ни подвластни, може да не бъде доставен и в действителност въобще не е на ниска цена ", са част от надписите по плакатите на митинга.

Виждат се и апели за освобождението на Алексей Алчин - съветския жител, който живее от 5 години в България и е застрашен от екстрадиция, откакто първоинстанционният Варненски областен съд утвърди настояването на прокуратурата в Русия.

Този път сме доста
— Михаил Дончев (@MihailDo)
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР