Протестът срещу българската мафията се превръща в кампания и няма

...
Протестът срещу българската мафията се превръща в кампания и няма
Коментари Харесай

Тук сме, за да кажем не на политическите репресии, не на прокурорския рекет, не на произвола

Протестът против българската мафията се трансформира в акция и няма мощ, която да ни спре. Стига да сме мъдри и непреклонни. Това съобщи президентът Румен Радев, който дружно с вицепрезидент Илияна Йотова излезе още веднъж при стотиците протестиращи пред президентството.

Президентът Радев произнесе малко, само че прочувствено слово, в което съобщи, че "не на масата, не във Facebook, а тук - на площада, се взема решение бъдещето на България ". Прекъсваха го възгласи: "Революция! " и "Юнаци ", както и викания "Радев, Радев! "

"Тук ще напишем история, от която няма да се срамим. Тук сме, с цел да кажем "Не " на страха, на който се уповава мафията, превзела страната ", сподели пред събралото се голям брой президента Радев.

"Нашето кредо е ясно: независимост, правда, правдивост за всеки един в България ", бе безапелационен президентът.

"Няма да повторим грешките от 2013 година Няма да се разделяме на леви и десни, на сини и червени, русофили и русофоби, американофили и американофоби, на българи и турци ", прикани президентът. " Не сме тук, тъй като сме идентични, тук сме, с цел да защитим свободата си. Тук сме, с цел да кажем не на политическите репресии, не на прокурорския рекет, не на произвола ", продължи той.

"България не е благосъстоятелност на олигархията. Тук сме, с цел да желаеме почтени избори и машинно гласоподаване ", сподели още Радев, преустановяван от викания "Радев, Радев! "

Радев приключи с възгласа: "Мутри вън! Бог да пази България! "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР