Протестът срещу българската мафия се превръща в кампания и няма

...
Протестът срещу българската мафия се превръща в кампания и няма
Коментари Харесай

Президентът Радев: Няма да се делим, тук сме да защитим свободата си

Протестът против българската мафия се трансформира в акция и няма мощ, която да ни спре, стига да сме мъдри и непреклонни. Това сподели президентът Румен Радев, който е измежду протестиращите в негова поддръжка.
Трябва ясно да заявим нашите правила. Няма да повторим грешките от 2013 година и да се разделяме на леви, десни, сини, червени, русофили, русофоби, американофили и американофоби, няма да се разделяме на българи и турци.
Не сме тук, тъй като сме идентични, с цел да защитим свободата си. За да бъдем себе си, първо би трябвало да бъдем свободни. Тук сме с цел да кажем не на политическите репресии, не на прокурорския рекет, не на произвола, който погазва правилото за непорочност.
Тук сме да кажем „ не “ на страха, на който се опира мафията, превзела страната. Да защитим българската природа и бъдещето на родината, която е наш дом, в който желаят да се върнат милиони българи, прокудени от обезсърчение.
България е за всички тях, не е бащиния на автократа, нито благосъстоятелност на олигарсите. Тя е за всички нас “, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР