Протестът на площад "Народно събрание" е нергламентиран Това обяви пред

...
Протестът на площад "Народно събрание" е нергламентиран Това обяви пред
Коментари Харесай

СДВР: Протестът на площад Народно събрание е нергламентиран

Протестът на площад "Народно заседание " е нергламентиран Това разгласи пред Нова телевизия шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев.

"Вчера в следобедните часове е постъпило съобщение от младежката организация на "Да, България " както до нас, по този начин и до Столична община. Има в съгласие позволение за осъществяване на протестни дейности на площад "Независимост " и на паркинга пред Българска народна банка. Това е единственото регламентирано протестно деяние.Това, което се случва пред постройка на Народното събрание, цели единствено ескалация на напрежението. Гражданите имат безспорното право да доближат до паметника на Незнайния войник по всеки един маршрут. Сградата на Народно събрание е стратегически обект от националната сигурност и няма по какъв начин да минат през полицейския кордон ", съобщи Хаджиев.

По думите му има е имало един арестуван на построените КПП-та. "Получихме и информация, че на митинга има провокатори ", сподели още шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР