Протестът на площад Народно събрание е нерегламентиран. Това обяви директорът

...
Протестът на площад Народно събрание е нерегламентиран. Това обяви директорът
Коментари Харесай

Полицията обяви снощния протест за нерегламентиран

Протестът на площад " Народно заседание " е нерегламентиран. Това разгласи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев, съобщи NOVA.

" Вчера /б.р. понеделник/ в следобедните часове е постъпило съобщение от младежката организация на „ Да, България” както до нас, по този начин и до Столичната община. Има в съгласие позволение за осъществяване на протестни дейности на площад „ Независимост” и на паркинга пред Българска народна банка. Това е единственото регламентирано протестно деяние ", изясни за NOVA ст. ком. Хаджиев.

Според него протичащото се пред постройката на Народното събрание цели единствено ескалация на напрежението. " Гражданите имат безспорното право да доближат до паметника на Незнайния боец по всеки един маршрут. Сградата на Народно събрание е стратегически обект от националната сигурност и няма по какъв начин да минат през полицейския кордон”, сподели още шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

По думите му по-рано денем един човек е арестуван на построените ККП-та. " Получихме информация, че на митинга има провокатори ", добави шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР