Протестът на майките на деца с увреждания, за съжаление, не

...
Протестът на майките на деца с увреждания, за съжаление, не
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Не виждам начин да не подкрепим Бюджет 2019

Протестът на майките на деца с увреждания, за жалост, не среща поддръжка от обществото. Това сподели в " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на " Воля " Веселин Марешки. Той разяснява и митинга против високите цени на горивата.

По думите му 2 години към този момент се бори на този пазар, като е свалил маржа с 30-40 ст. надолу. Държавата може да направи по този начин, че да не са вероятни сходни безобразия на пазара като това да се продава бензинът с разлика в два прилежащи града, сподели Марешки и добави, че държавното управление си играе добре картите, като подвига заплатите на учители и лекари.

Веселин Марешки: Ние разграничаваме държавното управление още от първия му ден на две елементи - едната е ГЕРБ, която както виждате, към днешна дата не виждам метод да не подкрепим бюджета, тъй като има 500 млн. повече за опазване на здравето, какъв брой стотин милиона повече за това... От друга страната са така наречен патриоти, най-много Каракачанов и Валери Симеонов, които всекидневно ни засипват с неприятни вести.

Марешки сподели, че желае двамата да се отдръпват от властта, като от партията обмислят в противоположен случай също да не се записват и да няма кворум в пленарната зала.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР