Протестът на майките на деца с увреждания продължава, докато не

...
Протестът на майките на деца с увреждания продължава, докато не
Коментари Харесай

Протестиращите майки продължават до гласуването на оставката на Симеонов


Протестът на майките на деца с увреждания продължава, до момента в който не бъде гласувана оставката на вицепремиера Валери Симеонов, съобщи БГНЕС. До тогава няма да има блокиране на булеварди, каквито видяхме през последните 26 дни, дадоха обещание майките от придвижването " Системата ни убива ". Същевременно палатковият митинг на майките ще продължи, до момента в който не бъдат гласувани желаните от тях ремонти в Закона за хората с увреждания.

БГНЕС напомня, че вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка. Оставката му идва след интензивни митинги на майките на деца с увреждания, които стачкуват в продължение на 26 следващи вечери, откакто вицепремиерът ги назова " кресливи дами с сякаш заболели деца ".

Валери Симеонов персонално заяви за отдръпването си в постройката на Министерския съвет нощес. " Поканих Ви, с цел да Ви оповестя персоналното си решение за оставката. Причината е медийната акция, която удря върху рейтинга на държавното управление и е спънка за естествената активност на ръководството. Това е едно от най-успешните ръководства ", сподели Симеонов и акцентира, че решението му е персонално и не е взето под напън от страна на премиера Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР