Протестът на Босия-лъжа след лъжа, можем ли да вярваме на

...
Протестът на Босия-лъжа след лъжа, можем ли да вярваме на
Коментари Харесай

Нови скандални СНИМКИ: Корумпирани даяджии дърпат конците на Босия!

Протестът на Босия-лъжа след неистина, можем ли да имаме вяра на човек, който искрено лъже цялото общество към този момент близо 30 дни. Кой стои зад митинга на този човек. Той твърди, че митингът му не е обвързван с политика, само че това не дава отговор по никакъв метод на истината.

Граждани продължиха да ни изпращат фотоси от всекидневното идване на Николай Колев- Босия пред Народното събрание, което очевидно е и неговото работно място. От фотосите, с които редакцията ни разполага е видно, че всекидневно този „ герой за правдивост “ идва със скъпи и първокласни коли, както и с по няколко индивида защита.

Още при първия сигнал информирахме обществото, че колата, с която бе докаран Колев, е на Завен Астадуров , член на Националния съвет на Политическа партия Нормална страна и един от най-активните от предприемчив комитет за издигане на Десислава Иванчева за кмет на Младост.
Същата Иванчева, която бе хваната с огромен рушвет и която продължава и до през днешния ден да е в ареста. Николай Колев излъга обществено в ефир като сподели, че Астадуров е негов другар и че не е обвързван с политиката-лъжа, която всеки може да ревизира в интернет. Тогава попитахме- надничат ли Кадиев и Иванчева зад този скърпен сюжети, отговори няма и до през днешния ден.

Фрапиращи нови фотоси сътвориха още повече въпроси към митинга на този човек. Босият бе докаран с бляскав немски джип, още веднъж с повтарящи се номера, който се оказа на….снахата на уволненият от Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация (ИААА) Кънчо Димитров.


Кънчо Димитров, индивидът, чийто гневен бранител е „ боецът “ за правдивост Николай Колев-Босия се оказва уволнен дисциплинарно от ОО АА-София на 18 януари 2018г, поради груби, систематични нарушавания. След информация се оказва, че Димитров е назначен на работа в столичната дирекция на ИААА на 10.12.2013г., когато министър е Данаил Папазов, това внася изясненост и за появяването на Кънчо Димитров на конференция на Българска социалистическа партия едвам 10 дни след неговото уволняване.

Дисциплинарната комисия разполага с 14 страници претекстове за неговото уволняване. На базата на няколко отчета за 2015, 2016 и 2017г. даже е заведено дело против Димитров. Прави усещане, че се повтарят се един и същи вид нарушавания на ръководена от Кънчо Димитров конструкция. Слаба отчетност. Слаб надзор, неприключени преписки.

Явно до момента в който е бил шеф в Автомобилна Администрация Димитров е бил кьорав за корупцията и едвам когато е уволнен си „ отваря очите “. И то не къде да е, а точно на „ Позитано “ 20. Въпросът е стои ли и българската социалистическа партия зад митингите на Босия, те ли му заплащат?

Защото от други фотоси, с които разполагаме, се вижда по какъв начин на протестиращите дружно с Николай Колев- Босия се раздават пари! В понеделник всеки получава „ заплатата си “ като професионален протестиращ, а индивидът който ги раздава е също разпознаваемо лице от всевъзможни митинги и изяви против държавното управление.


Въпросите станаха доста, отговорите по всяка възможност са много неуместни. Но идеята на всеки един публицист е да търси истината. А тук, става известно, под привидната идея за прекъсване на войната по пътищата, стоят нечисти корпоративни ползи и хора, които по всякакъв начин се пробват да клатят страната. Днес на прицел е Московски, като тези хора не се посвениха да посегнат и на най-голямата човешка покруса. Утре ще е някой различен, само че кукловодите си остават едни и същи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР