Протестът има страхотна енергия – толкова много хора на дневен

...
Протестът има страхотна енергия – толкова много хора на дневен
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов ще се опита да остане на власт, за да осигури време на ДПС

Протестът има страхотна сила – толкоз доста хора на дневен митинг, аз не съм виждал. Гневът на хората освен не е смълчан, а се усилва. Чутото през днешния ден в Народното събрание единствено ще налее масло в огъня. Това съобщи пред БГНЕС водачът на „ Да, България” Христо Иванов.

Посланията на политическите сили са изцяло несъответстващи. Премиерът Бойко Борисов ще се опита да се задържи на власт колкото е допустимо по-дълго време с цената на всичко. Движение за права и свободи ще получи нужното им време. Силно усещане направи началото на речта на техния водач Мустафа Карадайъ, която беше като фактура. Той изброи всички финансови принадлежности, които се надяват да усвояват, т.е. корупционните схеми да продължат. На тях им би трябвало време, с цел да могат да програмират това крадене. Борисов ще им обезпечи това време, оставайки на власт даже с цената на възходящо напрежение. А то ще нараства, има доста яд у хората, съобщи Иванов.

Според него рецесията освен няма решение, тя към този момент се трансформира в серпантина.

Имаме един кабинет, който е изцяло привършен от демократична легитимност. Той ще се пробва да оправдава оставането си на власт с някакви съответни задания. Борисов предстоящо се трансформира в Орешарски. Дали ще има нов кабинет, или дали Борисов ще държи властта до последно, няма никаква основна разлика.

Движение за права и свободи и корупционните кръгове към Сарая имат потребност от тези месеци до постоянните избори, с цел да се обезпечи програмирането на кражбата от идващите европейски фондове и да подсигуряват, че Борисов ще може да провежда идващите избори и няма да излезе отдолу под техния надзор.

Как Борисов ще им обезпечи това време като остане на власт или ще минат през някаква нова настройка, е подробност. Важното е пари и време за Движение за права и свободи, значимото е да им обезпечи порциите. Народното въстание единствено ще ескалира, заключи Христо Иванов. /БГНЕС
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР