Протестът днес е по-скоро опит от една политическа формация Възраждане

...
Протестът днес е по-скоро опит от една политическа формация Възраждане
Коментари Харесай

Политолози: От протестът на Възраждане е да натрупа точки до съдържателен е

Протестът през днешния ден е по-скоро опит от една политическа групировка " Възраждане " да натрупа точки незнайно за мен за какво тъкмо в този миг, тъй като нито болшинството ще се разколебае, нито нови избори биха почукали на вратата. Това сподели за политологът Слави Василев.

По думите му Костадин Костадинов е умел политик, който има нюх и усет за настроенията в обществото.

" Но считам, че малко му се е завил свят и прекомерно доста си е повярвал, че миг, в който всички чакаме непоклатимост, държавно управление, бюджет и промени българите биха се впуснали в това да поддържат дейности, които ще раздрусат властта ", означи Слави Василев.

Според политолога митингът не може да се окачестви като внушителен:

" Тъй като първо бяха задоволително малко хора на площада и явно това не е представителна извадка. Българското население е скептично към имунизацията, само че не считам, че има хора, които желаят да бутат държавното управление поради зеления документ или поради желанието на премиера Петков да увеличи имунизацията без да я прави наложителна ".

Костадин работи постъпателно, сподели политологът Стойчо Стойчев.

" Според мен не избира кампанийно мотивите за подобен вид прояви. По-скоро лека-полека гради своята известност, към този момент сполучливо. Успя да влезе в Народното събрание. Предполагам, че ще продължава с подобен вид интензивности. Виждам го, че е доста деен сега в обществените медии и в обичайните медии. Ще разпростира от ден на ден това въздействие, тъй като приказва на популистки настроените хора, хората, които са срещу имунизацията, хората, които мислят по-конспиративно, подозират някакви заприказва зад целия този развой.

За първи път от много години насам виждам един достоверен митинг, тъй като той се прави против съответна политика, не по принцип против интернационалното състояние или против цялото държавно управление, тъй като не му харесва на някого, а съответно не му харесва тази политика и хората, които не харесват тази политика излизат на площада и желаят диалог с депутатите по тази тематика. Едно положително държание на митинг ", съобщи той.

" Доникъде няма да стигне едно общество, в случай че всеки си щурмува каквото си изиска. Самата концепция, че митингът е взлом, е нездравословна. Щурмът е нелепост, не е градивно. Съдържателно има съображение за подобен митинг, става дума за проблем, който е отвън границите на България. И ние повтаряме като папагали от много нелепости, които виждаме на запад ". Това разяснява пред БНР политологът Кънчо Стойчев.

Според него, в случай че ръководещите стартират да постановат строги ограничения, " за един месец са завършили ".

" В целия Запад се натрупаха неистини... Сбърканото в цялата система и в света е, че на напред във времето се изкарват проблемите на опазването на здравето, а не е ли противоположното - опазването на здравето да пази нас ", добави политологът в предаването " Нещо повече ".

По думите му разпространяването на сходен вид заболяване е статистически развой, " той е стохастичен - популяризира се по един и същи метод, смъртността е друга и зависи от положението на здравната система, а нашата система е зле ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР