Протестърът от Столипиново Ният Мурад, който посрещна половин дузина швейцарски

...
Протестърът от Столипиново Ният Мурад, който посрещна половин дузина швейцарски
Коментари Харесай

Цялото семейство на протестъра с кофата с кръвно и диабет

Протестърът от „ Столипиново ” Ният Мурад, който посрещна половин дузина швейцарски посланици с кофа отпадък, която изсипа в краката им, заплати санкцията си от 50 лв.. И разгласи, че към този момент съжалява за недомислената си постъпка отпреди две седмици.

Ният сподели, че колкото да събрал парите за санкцията. „ Сега съм незает, а преди време бях стругар в София. Страдам от високо кръвно, диабет и световъртеж ”, сподели той, който съгласно инспекция на Оперативна програма „ Чистота ” живее в противозаконна къща и в никакъв случай не е плащал налози и такси.

Съпругата на Ният страда от безусловно същите заболявания. Ният ги изброи и в същия ред: „ високо кръвно, диабет и световъртеж ”. Тя също не работи. Г-н Мурад се похвали, че има трима синове и три дъщери. Всичките са безработни и се хващат единствено на работа ден за ден.  

Фишът му бе формиран и връчен по член 23, алинея 1, точка 4 от Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на община Пловдив ”, обясниха от Оперативна програма „ Чистота ”. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР